SPACING + TIMING + RESEARCH

TULIPS

Christopher, EMI Music, Denmark

U itch I scratch Productions

In order to frame the scenography of this music video we chose to implement sensuous and immersive scenography elements. We designed and built a set structure that aims to transfer texture and variation of space perception to the viewer and maximise the usability to enable the creation of multiple sets within one. The result is a 12x4m frame covered with white satin panels, and a free standing 6x2m frame with white chiffon, utilising the outdoor beach wind environment to create organic movement. 3 white painted wooden boards created a changeable runway floor plan with additional wooden blocks to create a diverse stair arrangement.

What we did

Lead Set Design

Construction

 

Team

Director: Michael Spooner

Photographer: Peter Riis

Costume: Camilla Nordbjerg

 

 

 

July, 2015